Om oss

Vilka är vi?

Vi har sedan starten 2013 varit med på både stora som små projekt runt om i Sverige och med våra medarbetares långa erfarenhet i byggbranschen kan vi garantera att jobben blir rätt utförda och till rätt pris.

Letar ni efter ett välmående byggföretag som lämnar goda resultat så har ni definitivt kommit rätt! Hos oss känner ni er trygga från planeringen av projektet till slutbesiktningen. Vi för en tydlig dialog under hela byggets gång för att undvika överraskningar och upprättar en arbetsmiljöplan på varje arbetsplats.

Grundaren av RKE Constructor AB, Robert Ekman har sedan sin start för 20 år sedan som traditionell lärling hos Skanska arbetat med betong. 2013 tändes en gnista om att dra igång ett eget bolag inom betong som länge hade varit en dröm. 2014 vart RKE Constructor AB ett aktiebolag och 2021 är vi 13 medarbetare i företaget som ser till att varje jobb vi utför är en ny referens.

Historia

Robert Ekman grundade RKE Constructor 2013 efter att ha arbetat som betongarbetare på större anläggningsföretag i Sverige och Norge sedan tidigt 2000-tal. När RKE ombildades till aktiebolag 2014 togs även ett beslut om att RKE skulle gå från ett enmansföretag till ett renodlat byggföretag med egna projekt och anställda.

Idag

Idag sysselsätter vi 13 stycken heltidsanställda betongarbetare samt ett antal väl utvalda underentreprenörer. Vi bygger allt ifrån bostäder till infrastruktur åt byggherrar i Sverige. Några av våra kunder vi arbetat tillsammans med är Skanska, NCC, Glommen&Lindberg, Veidekke Entreprenad, Focus Neo, Lestra Entreprenad mm.

Affärsidé

Företagets affärsidé är att driva lönsamma projekt och bygga åt kunder som kräver en entreprenör som är flexibel och alltid löser problemen som uppstår. Med egen personal som fortlöpande vidareutbildas stannar kompetensen inom företaget inför framtida projekt.